Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoontje Britney Spears opgenomen in ziekenhuis

Shownieuws

De jongste zoon van Britney Spears is opgenomen in het ziekenhuis. De 2-jarige Jayden James werd overgebracht onwel tijdens een familiebezoek in Louisiana.

De jongste zoon van Britney Spears is opgenomen in het ziekenhuis. De 2-jarige Jayden James werd met spoed overgebracht naar de eerste hulp nadat hij plotseling onwel was geworden tijdens een bezoekje aan de familie van de zangeres in Kentwood, Louisiana. Dat meldt een bron van het Amerikaanse programma Entertainment Tonight.

Op foto's, die entertainmentwebsite TMZ plaatste, is te zien hoe Bryan Spears, de broer van Britney, met zijn 3-jarige neefje Sean Preston maandagochtend vroeg het ziekenhuis in Mississippi verlaat.

Volgens de Britse krant The Sun heeft Jayden James een toeval gehad. Hij bracht de nacht ter observatie door in het ziekenhuis. Zijn moeder zou om een bed naast haar jongste zoon hebben gevraagd. Kevin Federline, de ex-man van Britney en de vader van haar twee kinderen, zou plannen maken om af te reizen naar zijn zieke zoon.

De 26-jarige Spears reisde vrijdag met haar vader en twee zoontjes af naar Louisiana. Het was de eerste keer dat de zangeres toestemming kreeg om Californië te verlaten met haar zoons sinds ze begin dit jaar de voogdij verloor aan haar Federline. "Het is een goede indicatie van de vooruitgang die ze heeft gemaakt en het groeiende vertrouwen tussen de twee ouders", liet een bron dichtbij Spears weten.

Het bezoekje zou in overleg met Federline en de advocaten zijn geregeld. In juli troffen Spears en haar ex-man een voogdijregeling, waarbij de zangeres de jongetjes tweemaal per week mag bezoeken en zij één nacht per week mogen blijven logeren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen