Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Man Amy Winehouse terug in de cel

Shownieuws

De man van Amy Winehouse zit weer achter de tralies, nog geen maand na zijn vrijlating. Dat heeft een woordvoerder van Blake Fielder-Civil bevestigd.

De echtgenoot van Amy Winehouse is weer verdwenen achter de tralies, nog geen maand nadat hij werd vrijgelaten. Dat heeft een woordvoerder van Blake Fielder-Civil bevestigd aan het Amerikaanse tijdschrift People. Waarom hij de cel weer in moet, kon zijn woordvoerder niet zeggen. Volgens de Britse tabloid The Sun heeft hij een drugstest niet goed doorstaan.

De 26-jarige Fielder-Civil werd vervroegd vrijgelaten op voorwaarde dat hij zich direct zou melden bij een afkickkliniek. Hij was veroordeeld tot een celstraf van 27 maanden voor het mishandelen van een pubmanager en het vervolgens proberen om te kopen van de man. Volgens de woordvoerder moet hij nu alsnog de rest van zijn straf uitzitten. Dat zou betekenen dat Fielder-Civil tot 2010 in de gevangenis moet blijven.

Volgens The Sun is Fielder-Civil dinsdagavond direct de ontwenningskliniek ontvlucht nadat hij het slechte nieuws had gehoord. Hij zou Winehouse hebben bezocht in het ziekenhuis, waar ze vorige week zondag werd opgenomen wegens een reactie op de medicijnen die ze slikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen