Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Estelle verlangt naar eigen bed

Shownieuws

Estelle is gewend aan haar sterrenstatus, maar het is niet allemaal leuk. "Ik heb nooit langer dan twee dagen achter elkaar in mijn eigen bed gelegen."

Estelle is inmiddels gewend aan haar sterrenstatus, maar het is niet allemaal goud wat er blinkt. "Ik heb het laatste jaar nooit langer dan twee dagen achter elkaar in mijn eigen bed gelegen", vertelt de Britse zangeres aan Novum Nieuws. "Ik wens dit leven niemand toe, maar tegelijkertijd zou ik niets liever willen doen."

De 28-jarige zangeres brak eerder dit jaar door met 'American boy', een duet met rapper Kanye West. Opeens lag de wereld aan haar voeten. "Het mooiste is dat ik iedere avond op een podium kan staan", vertelt ze. "Ik geniet er echt met volle teugen van. Ik ben nooit thuis en heb nooit tijd voor normale dingen, maar ik realiseer me dat je niet normaal kunt zijn als je een ster bent."

Een keerzijde van de roem is dat paparazzi graag plaatjes schieten van de r&b-ster. "Ik ben wel eens bang", geeft de zangeres toe. "Soms loop je een restaurant uit en dan duwen paparazzi de camera zo dicht in je gezicht dat je bijna valt. Dat is natuurlijk ook precies wat ze willen. Ik begrijp volkomen dat sommige sterren compleet doordraaien."

Estelle droomt nog van een duet met de Amerikaanse zangeres Mary J. Blige. "Ik vind haar geweldig. Ik heb haar en haar echtgenoot een paar keer ontmoet. Zij vinden mijn muziek heel goed; dat vind ik echt ongelooflijk. We hebben al gesproken over een duet, dus ik ben aan het duimen." Ook bands als Coldplay, Keane, The Killers en Fall Out Boy kunnen de zangeres wel bekoren.

Dinsdagavond trad Estelle op in de Amsterdamse Melkweg. "Ik ben al een paar keer in Amsterdam geweest", vertelt de zangeres. "Ik kom hier altijd met een paar jongens. Die gaan dan meteen naar de Wallen en dan zit ik maar een beetje alleen op mijn hotelkamer. Ik rook geen wiet, dus eigenlijk is het een beetje zinloos voor mij om hier te zijn", grapt ze. "De laatste keer dat ik hier was hebben we op de fiets wat bezienswaardigheden bezocht. Dat was wel cool."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen