Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Herman den Blijker voert baby champagne

Shownieuws

Herman den Blijker zette zijn zoontje Matz al snel na zijn eerste hap lucht aan de alcohol. "Vlak na zijn geboorte heb ik hem champagne laten proeven."

Herman den Blijker zette zijn eerstgeborene Matz al snel na zijn eerste hap lucht aan de alcohol. "Vlak na zijn geboorte heb ik hem twee druppels champagne laten proeven, zoals dat traditie is in de champagnestreek", vertelt de chef-kok in Mama Magazine. Speciaal voor het jongetje liet hij een champagne maken met diens naam op het etiket. "Krijgt hij tot zijn 18e elk jaar een magnum voor zijn neus voor zijn verjaardag."

Den Blijker kan niet wachten om zijn zoon de meest gastronomisch hoogstaande maaltjes voor te zetten. "Als hij zijn fruithapjes voorbij is, ga ik lekker een gepocheerd eitje voor hem maken met truffel en kaviaar", stelt hij. "Wel in de blender natuurlijk. Ik wil hem kennis laten maken met zoveel mogelijk smaken."

De kok had nooit gedacht dat hij zou genieten van het vaderschap. "Ik houd niet van baby's. Ze stinken en zijn lelijk. Behalve deze." Luiers verschonen heeft hij echter vooralsnog overgelaten aan zijn vrouw Jackie. "Op de een of andere manier is Jackie me altijd voor. Zo mooi om te zien hoe ze zich als een leeuwin op haar kind werpt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen