Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Goud voor soundtrack sinterklaasfilm

Shownieuws

De soundtrack van 'Sinterklaas & het geheim van het grote boek' is in trek. Van het album zijn al meer dan dertigduizend exemplaren verkocht.

De soundtrack van 'Sinterklaas & het geheim van het grote boek' is in trek. Van het album zijn al meer dan dertigduizend exemplaren verkocht, waarmee de gouden status is bereikt. Eerder bereikte de film, die vorige maand in première ging, al de status van Gouden Film met meer dan honderdduizend bezoekers.

Op de soundtrack, die deze week op de 71e plek van de Single Top 100 staat, zingt Zwarte Piet Diego onder meer de titelsong. Ook nam hij samen met Gerard Joling het duet 'Ik kan niet wachten' op. Daarnaast zingt de cast van de film een deuntje mee.

De sinterklaasfilm van regisseur Martijn van Nellestijn gaat over een vrouw die samen met een stel handlangers het geld voor de sinterklaascadeautjes achterover probeert te drukken nadat de goedheiligman in het ziekenhuis is beland. Onder anderen Carel Struycken, Pamela Teves, Tony Neef en Ben Cramer spelen in de film. 'Sinterklaas & het geheim van het grote boek' staat deze week op de vijfde plaats in de Nederlandse box office.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen