Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Concert Counting Crows verplaatst

Shownieuws

Het concert dat de Counting Crows op 16 december zou geven in de Brabanthallen in Den Bosch is verplaatst. Het vindt nu plaats op 4 mei in Ahoy Rotterdam.

Het concert dat de Amerikaanse rockband Counting Crows op 16 december zou geven in de Brabanthallen in Den Bosch is verplaatst. Wegens onverwachte verplichtingen in eigen land vindt de show nu op 4 mei plaats in de Rotterdamse muziekhal Ahoy. Dat heeft concertorganisator Mojo maandag bekendgemaakt. Gekochte kaarten blijven geldig.

De band vindt het jammer de Nederlandse fans te moeten teleurstellen. "We kijken ernaar uit om jullie in mei 2009 weer te zien", laat de band weten in een verklaring.

Eind maart kwam het vijfde studioalbum van de band uit, 'Saturday nights & sunday mornings'. Op de Nederlandse versie van het album staat als bonustrack het nummer 'Wennen aan september', dat de Counting Crows samen met de Zeeuwse band Bløf opnam. De twee bands namen vier jaar geleden al samen het nummer 'Holiday in Spain' op, dat destijds de hoogste positie in de Nederlandse hitlijsten bereikte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen