Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon en Froger op zoek naar nieuwe Topper

Shownieuws

Gordon en René Froger zijn op zoek naar een nieuwe colega. Ze laten in een verklaring weten te hebben gesproken over een definitieve vervanger van Joling.

Nu Gerard Joling heeft aangegeven niet langer deel te willen uitmaken van de Toppers, zoeken Gordon en René Froger naar een vervanger. "We hebben gesproken over een collega die we willen benaderen om ons uit de brand te helpen en die de plaats van Gerard definitief over kan nemen", stellen zij in een verklaring.

Zondag kondigde Joling aan dat hij definitief afzag van zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival met de Toppers. Hij zou tot de beslissing zijn gekomen door een opgelaaide ruzie met Gordon. Aanvankelijk kondigde hij ook aan af te zien van de geplande Toppers-concert in juni, maar op die beslissing kwam hij terug. Zijn manager verklaarde maandag dat Joling een beslissing over deelname aan de concerten later zou nemen. "Dat is pas over zeven maanden, dus we wachten af hoe het er dan voorstaat."

Het management van het trio stelt in de verklaring dat Joling 'alle betrokkenen in de steek laat en aanzienlijke schade veroorzaakt.' "Hij houdt totaal geen rekening met de gemaakte afspraken en gerechtvaardige belangen van alle betrokken partijen."

Manager Benno de Leeuw heeft genoeg van alle commotie. "Het wordt tijd dat het weer leuk wordt. Het songfestival en de concerten van de Toppers horen een feest te zijn. Al weken zijn we bezig met negatieve zaken en dat moet nu afgelopen zijn. Vanaf nu moet het vizier zijn gericht op het jubileumjaar van Toppers in Concert en de deelname aan het songfestival."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen