Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie trots op tweeling

Shownieuws

De vier maanden oude tweeling van Brad Pitt en Angelina Jolie bloeit op. De gezichtjes van Knox en Vivienne krijgen volgens Jolie steeds meer uitdrukking.

De vier maanden oude tweeling van Brad Pitt en Angelina Jolie bloeit op. De gezichtjes van Knox en Vivienne krijgen volgens de trotse moeder steeds meer uitdrukking: ze beginnen steeds meer te lachen. "Ze zijn in een stadium beland waarin hun persoonlijkheden echt gaan stralen", zei de filmster zondag bij de lancering van de dvd van 'Kung Fu Panda' tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Jolie, die haar zwangerschapskilo's leek te hebben verloren, was tijdens de presentatie gekleed in een zwarte jurk met beige pumps. Naar eigen zeggen zijn haar kinderen erg enthousiast over haar werk. "Volgens mij is het een geweldige film die kinderen veel plezier brengt", zei de actrice. "Mijn kinderen zijn er gek op. Ze zijn enorm trots.".

Naast de kersverse tweeling, die op 12 juli werd geboren, heeft het duo nog meer kinderen. In 2002 adopteerde de 33-jarige actrice, samen met haar toenmalige echtgenoot Billy Bob Thornton, de Cambodjaanse Maddox. Drie jaar later viel de actrice voor de Ethiopische Zahara. In 2006 beviel Jolie van dochter Shiloh. De Vietnamese Pax werd een jaar geleden door de actrice geadopteerd. Pitt heeft naderhand alle kinderen geadopteerd.

Jolie en Pitt kregen in 2005 een relatie op de set van de film 'Mr. & Mrs. Smith'. De 45-jarige Pitt scheidde in 2005 van Jennifer Aniston, met wie hij vierenhalf jaar getrouwd was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen