Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'The sound of music' tot april in de Efteling

Shownieuws

'The sound of music' is zeker tot 12 april te zien in het Efteling-theater. De musical ging op 28 september in première. Er zijn al 100.000 kaartjes verkocht.

'The sound of music' is zeker tot 12 april te zien in het Efteling-theater. Dat hebben Efteling Theaterproducties en V&V Entertainment maandag bekendgemaakt.

De musical ging op 28 september in première. Zondagmiddag werd het honderdduizendste kaartje symbolisch aan de cast overhandigd door de hoogzwangere Maaike Widdershoven, die zes jaar geleden de hoofdrol speelde in de musical van Joop van den Ende Theaterproducties.

De bijna zeven maanden dat de musical straks loopt, en de honderdduizend verkochte kaarten, maken hem tot de langstlopende en meest succesvolle theaterproductie in de Efteling. Eerder was V&V Entertainment, het productiebedrijf van showbizzexpert Albert Verlinde, in samenwerking met de Efteling onder meer verantwoordelijk voor 'Assepoester' en 'Doornroosje'.

'The sound of music' vertelt het verhaal van de jonge non Maria, gespeeld door Wieneke Remmers, die het klooster verlaat om als kindermeisje te werken. Maria, die terechtkomt in het huis van kapitein Von Trapp en zijn zeven kinderen, weet de harten van de kinderen te veroveren. Naast Remmers zijn onder anderen Steven Colombeen, Ellis van Laarhoven en Koen Crucke te zien in de musical.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen