Kies je favoriete radiostation

Dossiers

René Shuman vraagt Angel-Eye ten huwelijk

Shownieuws

René Shuman en Angel-Eye gaan trouwen. De zanger vroeg zijn muzikale partner vorige week ten huwelijk tijdens opnamen voor hun kerst-dvd in Valkenburg.

René Shuman en Angel-Eye gaan trouwen. De zanger vroeg zijn vriendin en muzikale partner vorige week ten huwelijk tijdens opnamen voor de kerst-dvd 'Rockin' around the christmas tree' in Valkenburg aan de Geul.

Angela Brouwers, zoals Angel-Eye eigenlijk heet, was verrast door het aanzoek van haar vriend, met wie ze sinds vijf jaar een duo vormt. "Maar ze hoefde geen seconde te twijfelen", laat een woordvoerder van het stel weten.

Waar en wanneer het huwelijk plaatsvindt, is nog onduidelijk. "Ze gaan een drukke tijd tegemoet met een aantal kerstshows en de lancering van de dvd, dus ze hebben daar nog helemaal niet over nagedacht", stelt de woordvoerder, die eraan toevoegt dat Valkenburg een speciaal plekje in de harten van het duo heeft.

Shuman, die vrijdag 41 jaar wordt, en de 34-jarige Angel-Eye geven op 21 december een kerstshow in Valkenburg aan de Geul. Op eerste kerstdag staat het duo in het Gooiland Theater in Hilversum.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen