Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicholson opgenomen in California Hall of Fame

Shownieuws

De California Hall of Fame is binnenkort een nieuwe Hollywoodster rijker. Jack Nicholson krijgt op 15 december een plaats in de Hall of Fame.

De California Hall of Fame is binnenkort een nieuwe Hollywoodster rijker. Jack Nicholson krijgt op 15 december een plaats in de Hall of Fame, die twee jaar geleden is opgericht door de vrouw van de gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger. In het museum worden mensen opgenomen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de Amerikaanse Westkust. Een speciale commissie beslist jaarlijks welke personen in het museum worden opgenomen.

Dit jaar worden twaalf nieuwe personen toegevoegd aan de California Hall of Fame, die nu in totaal 38 personen omvat. Naast Nicholson worden onder anderen actrice Jane Fonda en componist Quincy Jones opgenomen. Eerder kregen onder anderen Walt Disney, Ronald Reagan en Elizabeth Taylor een plaats in de Hall of Fame.

De Hall of Fame is onderdeel van The California Museum for History, Woman and Arts. In het museum wordt aandacht besteed aan de geschiedenis en verhalen rondom de personen die zijn opgenomen in de Hall of Fame.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen