Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariska Bauer wil geen carrière

Shownieuws

Mariska Bauer ambieert geen carrière. "Ik had een eigen nagelstudio, maar toen ik zwanger was en een miskraam kreeg, dacht ik: ik ben er klaar mee", vertelt ze.

Mariska Bauer ambieert geen eigen loopbaan. "Ik had ooit een eigen nagelstudio, maar toen ik zwanger was en een miskraam kreeg, dacht ik: ik ben er klaar mee", vertelt de vrouw van zanger Frans Bauer in Mama Magazine. "Ik wil gewoon geen carrière."

Volgens manlief Frans heeft Maris, zoals hij zijn echtgenote liefkozend noemt, maar één nadeel. "Ze heeft geen hobby's", vindt hij. "Haar enige hobby is haar gezin. En schaatsen met Christiaan. En roken." Mariska voegt eraan toe dat ze tijdens al haar zwangerschappen afscheid nam van haar 'hobby'.

De 32-jarige Mariska en de twee jaar oudere Frans hebben samen drie zoons: Christiaan (7), Jan (6) en Fransje (3,5). Een vierde kindje is op komst en moet half mei geboren worden. Het zou Mariska niets verbazen als de baby zich op hun trouwdag, 9 mei, aandient. "Vergeet Frans het tenminste nooit meer", zegt ze.

Velen denken dat de Bauers niets liever dan een dochter willen na drie jongens, maar dat is niet waar. "Ik weet nu wat ik heb, ik weet niet wat ik mis", zegt Mariska. "En de jongens willen ook een broertje, hebben ze gezegd. Poppen in huis vinden ze maar niks."

De drie kinderen van Frans en Mariska zijn allen heel verschillend. "Christiaan is een beetje bazig en Jan is de slimmerik. Fransje hobbelt er gewoon tussendoor", vertelt Mariska. "Ik heb geen last van mijn kinderen, ze zijn niet druk. Heel rustig eigenlijk."

Volgens Frans komt dat vooral doordat zij veel kunnen verdragen van hun kinderen. "Dat is waar", zegt Mariska. "Er bellen weleens mensen hiernaartoe die dan vragen of we soms een kinderfeestje hebben. Ik hoor dat kabaal niet eens meer."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen