Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna te gast bij Argentijnse president

Shownieuws

Madonna heeft dinsdag in Buenos Aires een ontmoeting gehad met de Argentijnse president en Ingrid Bétancourt. Wat het drietal heeft besproken, is onbekend.

(Novum/AP) - Madonna heeft dinsdag in Buenos Aires een ontmoeting gehad met de Argentijnse president Cristina Fernandez en ex-gijzelaar Ingrid Bétancourt. De Amerikaanse superster was te gast in het Argentijnse presidentiële paleis, waar ze twaalf jaar geleden de musicalfilm 'Evita' opnam.

De 50-jarige zangeres arriveerde dinsdag samen met haar drie kinderen en een team van tweehonderd man in Argentinië, waar ze vanaf woensdag vier concerten geeft in het kader van haar 'Sticky & sweet'-tournee. Fernandez bracht Madonna en Bétancourt samen voor de ontmoeting, die niet toegankelijk was voor de pers.

Bétancourt is in Argentinië om de regering te bedanken voor haar inzet om de honderden gijzelaars vrij te krijgen die nog door FARC-rebellen worden vastgehouden in de Colombiaanse jungle. De voormalige Colombiaanse presidentskandidate kwam in juli vrij na zes jaar gijzeling door de FARC.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen