Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verdachte Hudson-moorden blijft ontkennen

Shownieuws

De ex-zwager van Jennifer Hudson blijft ontkennen dat hij iets te maken heeft met de moord op de familie van Jennifer Hudson. Dat laat zijn advocaat weten.

(Novum/AP) - De ex-zwager van Jennifer Hudson blijft ontkennen dat hij iets te maken heeft met de moord op de moeder, broer en het neefje van actrice Jennifer Hudson. "Het is doodeng. Hem worden misdaden ten laste gelegd waarvan hij met klem blijft volhouden dat hij ze niet heeft gepleegd", zegt zijn advocaat Joshua Kutnick.

De 27-jarige William Balfour werd maandag formeel aangehouden wegens moord op de familieleden van Hudson, die vier jaar geleden in de finale van American Idol stond. Hij zat al in de cel, maar werd officieel nog niet als verdachte aangemerkt. Dinsdag werd hem de drievoudige moord ten laste gelegd.

Darnell Donerson (57) en Jason Hudson (29), de moeder en broer van Jennifer en Julia Hudson, werden op 24 oktober dood aangetroffen in het huis van Donerson in Chicago. Enkele dagen later werd het lichaam van Julian King, het 7-jarige zoontje van Julia, gevonden in een auto. Alle drie de slachtoffers waren doodgeschoten.

Balfour werd nadat de moorden aan het licht kwamen snel gearresteerd, formeel omdat hij de voorwaarden voor zijn vrijlating in een andere zaak had overtreden. De ex van Hudsons zus Julia zat zeven jaar in de gevangenis wegens poging tot moord en was in oktober niet komen opdagen op de verplicht gestelde agressietherapie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen