Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Estelle bouwt dampend feestje in de Melkweg

Shownieuws

Estelle trakteerde haar publiek dinsdag op een dampend feestje in de Amsterdamse Melkweg. Ze wilde het publiek zien dansen en deed zelf maar wat graag mee.

Estelle trakteerde haar Nederlandse publiek dinsdagavond op een dampend feestje in de Amsterdamse Melkweg. De Britse zangeres wilde het publiek graag zien dansen en deed zelf maar wat graag mee. Ze wervelde over het podium en haalde regelmatig mensen uit het publiek om met haar mee te swingen.

De 28-jarige r&b-zangeres zong nummers als 'Come over', 'Shine', 'Pretty please (love me)' en de hit 'American boy' van haar album 'Shine'. Ze beloofde snel terug te komen naar Nederland, waar ze dinsdag voor het eerst optrad.

Estelle heeft een succesjaar achter de rug. De zangeres bracht vier jaar geleden al een album uit dat vrij onopgemerkt bleef. De carrière van Estelle nam een vlucht toen grootheden als Kanye West, Will.i.am en Wyclef Jean zich over haar ontfermden. 'American boy' met rapper West was niet alleen in Europa, maar ook in Amerika een grote hit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen