Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Derek Ogilvie zingt kerstliedjes op RTL 4

Shownieuws

Derek Ogilvie doet mee aan Alles is Kerst, dat op 12 en 24 december wordt uitgezonden op RTL 4. De 'ghost whisperer' brengt kerstliedjes ten gehore in de show.

Derek Ogilvie doet mee aan het muzikale familieprogramma Alles is Kerst, dat op 12 en 24 december wordt uitgezonden op RTL 4. De 'ghost whisperer' laat zich van een geheel andere kant zien, want hij brengt kerstliedjes ten gehore in de show, die wordt gepresenteerd door Irene Moors.

Naast Ogilvie doen sterren als Ron Brandsteder, Dick Jol, Berget Lewis, Jan Keizer en Edsilia Rombley mee aan een sterrenkoor, dat speciaal voor de gelegenheid is samengesteld. Alex Klaasen en Cystine Carreon treden op in de hoedanigheid als hun Gooische Vrouwen-personages Yari en Tipi Wan.

In de eerste aflevering op 12 december komen tien kerstliedjes voorbij waarop door de kijker gestemd kan worden en zijn de eerste repetities te zien van het kerstkoor onder leiding van Eric van Tijn. Op 24 december is een toptien samengesteld van de nummers die in de eerdere aflevering voorbijkwamen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen