Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Take That-nummer populair als slaapliedje

Shownieuws

Moderne popliedjes zijn tegenwoordig populairder dan ouderwetse slaapliedjes. 'Patience' van Take That is het populairst bij het in slaap zingen van baby's.

Moderne popliedjes zijn tegenwoordig populairder dan ouderwetse slaapliedjes bij het in slaap zingen van baby's. Dat zou blijken uit een onderzoek dat The Baby Website uitvoerde onder tweeduizend Britse moeders. Meer dan twee derde van de ondervraagden zingt het liefst een popliedje als ze hun kroost in bed leggen. Het nummer 'Patience' van Take That is daarbij het populairst.

De website stelde na het onderzoek een lijst van twintig nummers samen met bij Britse moeders populaire moderne slaapliedjes. Na 'Patience' is het nummer 'Angels' van Robbie Williams het meest in trek. 'I kissed a girl' van Katy Perry, eerder dit jaar een hit, staat derde op de lijst. Andere populaire nummers zijn onder meer 'Sweet child o' mine' van Guns N' Roses (8), 'I will always love you' van Whitney Houston (12) en 'Put your records on' van Corinne Bailey Rae (19).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen