Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Drijver in nieuwe clip Parson Brown

Shownieuws

Anna Drijver speelt de hoofdrol in de nieuwe videoclip van Parson Brown. In de clip is de actrice te zien als ex-geliefde van frontman Danny Gordijn.

Anna Drijver speelt de hoofdrol in de nieuwe videoclip van Parson Brown bij het nummer 'The trees that whisper'. In de clip is de actrice te zien als ex-geliefde van zanger Danny Gordijn. "Ik vond het meteen een prachtig nummer dat ook een prachtige clip verdiende", laat Drijver weten.

Frontman Gordijn is onder de indruk van de 25-jarige brunette, die momenteel in de bioscopen te zien is in 'Bride flight'. "Ongelooflijk. Wat zij met één oogopslag kan, daar heb ik een half nummer voor nodig", zegt hij.

Ook platenbaas Erik de Zwart, die het album van de band uitbracht op zijn label 21st Century Music, is blij met de prestatie van de actrice. "Anna heeft precies die unieke combinatie van schoonheid en talent die deze clip nodig had", vindt hij.

Een eerdere versie van de clip bij het nummer werd teruggetrokken door de band. De clip werd door velen te gewelddadig bevonden, waardoor niemand de video wilde uitzenden.

'The trees that whisper', afkomstig van het debuutalbum 'The farewell state' van Parson Brown, bezet momenteel de achttiende plaats in de Single Top 100.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen