Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kerry Katona geeft alcoholprobleem toe

Shownieuws

Kerry Katona heeft een drankprobleem. "Vier jaar geleden is de diagnose gesteld toen ik was opgenomen in een kliniek met een depressie", geeft de zangeres toe.

Kerry Katona heeft een drankprobleem. Die bekentenis doet de voormalig zangeres van Atomic Kitten zondag in het Britse blad The People. "Vier jaar geleden is de diagnose gesteld toen ik was opgenomen in een kliniek met een depressie. Samen met mijn manisch-depressieve buien is mijn alcoholverslaving een probleem waar ik de rest van mijn leven tegen zal moeten blijven vechten."

Eerder ontkende de 28-jarige artieste haar alcoholverslaving. Haar biecht volgt op een televisie-interview eind vorige maand, waarbij ze verward overkwam. Tijdens het vraaggesprek in het Britse ontbijtprogramma This Morning kwam ze moeilijk uit haar woorden.

Volgens haar man Mark heeft het alcoholprobleem van Katona echter niets te maken met haar verwarde optreden in het programma. "De avond voor de uitzending heeft Kerry alleen een wodka-Red Bull gedronken. Haar warrige manier van praten had te maken met de medicijnen die ze had genomen voor haar bipolaire stoornis", verklaart hij tegenover The People.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen