Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BBC maakt excuus voor grap Ross en Brand

Shownieuws

BBC Radio 2 biedt zaterdag tweemaal verontschuldigingen aan voor de serie treitertelefoontjes van Russell Brand en Jonathan Ross. Die veroorzaakten veel ophef.

BBC Radio 2 biedt zaterdag tweemaal verontschuldigingen aan voor de serie treitertelefoontjes die Russell Brand en Jonathan Ross vorige maand pleegden op de Britse radiozender. Dat meldt BBC News. Het eerste excuus is zaterdagochtend te horen op het tijdstip dat de show van Ross zou beginnen en het tweede 's avonds op het tijdstip waarop het programma van Brand normaal gesproken te beluisteren is.

Vorige maand belden Ross en Brand meermaals naar de 78-jarige Fawlty Towers-acteur Andrew Sachs. Het duo vertelde Sachs dat Brand het bed heeft gedeeld met zijn 23-jarige kleindochter Georgina Baillie.

Brand stapte op bij de BBC na de ophef die de telefoontjes ontketenden. Ross, die naast een radioprogramma ook op vrijdagavond een televisietalkshow presenteert voor BBC 1, werd voor drie maanden geschorst door de Britse omroep. Vrijdag nam ook BBC Radio 2-directeur David Barber ontslag naar aanleiding van de grap van Ross en Brand. Eerder ruimde een ander kopstuk bij de zender al het veld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen