Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim Bakkum trots op 'Popstar' Steffie

Shownieuws

Jim Bakkum is trots op zijn schoonzus Steffie, die meedoet aan Popstars. Vrijdag was hij aanwezig bij de liveshow om de vriendin van zijn broer aan te moedigen.

Jim Bakkum is trots op zijn schoonzus Steffie, die meedoet aan het SBS-programma Popstars. Vrijdag was hij aanwezig tijdens de liveshow om de 18-jarige vriendin van zijn broer Danny aan te moedigen. "Ik vond het superleuk om haar zo te zien, want ik heb haar nog nooit zo sexy en glamorous gezien", schrijft hij op zijn Hyves-pagina.

De 21-jarige zanger heeft wel een puntje van kritiek op het programma, dat vrijdagavond door 1,8 miljoen mensen werd bekeken. "Ik hoop dat Steffie in het vervolg een beetje nummers krijgt die bij haar passen", schrijft hij. "Gisteren deed ze bijvoorbeeld 'Ella elle l'a', een nummer dat niet echt bij haar past, maar ze toch op haar manier deed."

Bakkum werd bekend door zijn deelname aan Idols 1. Hij legde het in de finale af tegen Jamai Loman, maar wist een carrière als artiest op te bouwen. Zo speelde hij hoofdrollen in de musicals 'Grease' en 'Fame' en bracht hij vier studioalbums uit. Momenteel werkt hij aan een nieuwe plaat. "Dit wordt het eerste album waar ik van de eerste tot de laatste noot zelf helemaal bovenop zit", beweert hij. "Ik ben er dan ook al vanaf januari mee bezig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen