Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Hugh Hefner wil bruidsmeisje zijn van collega

Shownieuws

Holly Madison wil bruidsmeisje zijn van Kendra Wilkinson. Hugh Hefner geeft zijn ex weg tijdens de ceremonie, die in juni plaatsvindt in de Playboy Mansion.

Holly Madison hoopt op een prominente rol op de huwelijksdag van Kendra Wilkinson. "Ik heb haar gezegd dat ze me moet vragen als bruidsmeisje", vertelt het Playboy-model aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik ben ontzettend blij voor haar."

Holly en Kendra beëindigden allebei onlangs hun relatie met Playboy-baas Hugh Hefner. Die maakte donderdag bekend dat Kendra in juni trouwt met de American footballspeler Hank Baskett. De 83-jarige vrouwenliefhebber geeft zijn ex weg tijdens de ceremonie, die plaatsvindt in de Playboy Mansion.

Baskett is volgens Holly een geschikte kandidaat voor haar 23-jarige vriendin. "Ik heb hem nog niet ontmoet, maar ze is stapelgek op hem", vertelt ze. "Hij heeft een goede invloed op haar."

De blondines deelden vier jaar lang lief en leed met Hefner en zijn andere hoogblonde vriendin Bridget Marquardt. Het wel en wee van het drietal en de Playboy-baas is elke zaterdagavond op RTL 5 te volgen in de realitysoap 'Girls of the Playboy Mansion'. De 29-jarige Madison heeft inmiddels iets moois met illusionist Criss Angel. "Ik ben dolverliefd op hem", jubelt ze.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen