Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verdachte Hudson-moorden mogelijk vrij

Shownieuws

De man die wordt verdacht van de moord op de moeder, broer en neef van Jennifer Hudson komt mogelijk vrij. Maandag wordt zijn voorlopige hechtenis behandeld.

De man die wordt verdacht van de moord op de moeder, broer en neef van Jennifer Hudson komt maandag mogelijk vrij. In de drievoudige moordzaak is William Balfour namelijk nog altijd niets ten laste gelegd; hij zit alleen vast omdat hij de voorwaarden voor zijn vrijlating in een andere zaak heeft overtreden. Maandag wordt die voorlopige hechtenis door de rechter behandeld, meldt entertainmentwebsite TMZ.

De 27-jarige ex van Hudsons zus zat zeven jaar in de gevangenis wegens poging tot moord en kwam vorige maand niet opdagen op de verplicht gestelde agressietherapie. Hij werd, toen de moorden werden ontdekt, direct opgepakt wegens overtreding van de voorwaarden voor zijn vrijlating. Sindsdien zat hij vast, maar officieel niet op verdenking van de moorden op de familieleden van de zangeres.

Als maandag in de rechtszaal blijkt dat er geen voldoende bewijs is dat hij de voorwaarden voor zijn voorwaardelijke vrijlating daadwerkelijk heeft overtreden, kan hij de rechtbank als vrij man verlaten. Balfour blijft alleen in de cel als hem voor maandag de drievoudige moord ten laste wordt gelegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen