Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ranking the Stars blijft populair

Shownieuws

Ranking the Stars blijft populair bij het Nederlandse publiek. Ruim 1,2 miljoen kijkers stemden af op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

Ranking the Stars blijft populair bij het Nederlandse publiek. Ruim 1,2 miljoen kijkers stemden af op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op Nederland 3. Het programma, waarin bekende Nederlandse mannen moeten inschatten hoe vrouwen over hen denken, eindigde vrijdag op de zevende plaats van best bekeken programma's.

De door Paul de Leeuw gepresenteerde show was in december 2006 voor het eerst te zien met tien vrouwen, onder wie Leontine Borsato en Yvon Jaspers. Toen trok het programma gemiddeld een miljoen kijkers per aflevering. Dit jaar doen onder meer Danny de Munk en Maik de Boer mee.

De laatste aflevering van de Lama's, die direct na Ranking the Stars op Nederland 3 werd uitgezonden, trok bijna 1,3 miljoen kijkers. Het SBS-programma Popstars was vrijdagavond het populairst. De uitslag van de door Nance en Gerard Joling gepresenteerde talentenjacht trok 1,8 miljoen kijkers en was daarmee het best bekeken programma van de avond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen