Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courteney Cox speelt gastrol in Scrubs

Shownieuws

De Amerikaanse ziekenhuisserie Scrubs is een aantrekkelijke dokter rijker. Courteney Cox speelt drie afleveringen lang de rol van Dr. Maddox.

De Amerikaanse ziekenhuisserie Scrubs is een aantrekkelijke dokter rijker in de persoon van Courteney Cox. De actrice, die naam maakte als Monica Geller in de komedieserie Friends, speelt drie afleveringen lang de rol van Dr. Maddox. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De eerste aflevering met Cox is op 6 januari op de Amerikaanse buis te zien.

In Scrubs is het wel en wee te zien van een groepje dokters in het fictieve Sacred Hearth- ziekenhuis. Naast Cox spelen onder anderen Zach Braff en Sarah Chalke een rol in de serie, die in Nederland wordt uitgezonden op Comedy Central. Tijdens het achtste seizoen van de ziekenhuisserie neemt ook acteur Matthew Perry, die met Cox te zien was in Friends, een gastrol op zich.

De 44-jarige Cox is naast haar rol als Monica in Friends bekend van films als 'The longest yard' en de Scream-trilogie. De actrice, die negen jaar geleden trouwde met acteur David Arquette, speelt de hoofdrol in de serie Dirt, die vorig seizoen werd uitgezonden door Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen