Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wegen omroep Max en Loretta Schrijver scheiden

Shownieuws

Omroep Max en Loretta Schrijver hebben een punt gezet achter hun samenwerking. Reden is een verschil van inzicht over het programma Max & Loretta.

Aan de samenwerking tussen omroep Max en Loretta Schrijver is een eind gekomen. "Loretta en ik hadden verschillende ideeën over hoe een programma gemaakt moet worden", laat omroepvoorzitter Jan Slagter dinsdag weten in een verklaring. "Dat kan gebeuren."

De 52-jarige Schrijver, die sinds juni vorig jaar het middagprogramma van Max presenteerde, is momenteel herstellende van een burn-out. Ze legde haar werkzaamheden voor de omroep deze zomer neer. "Ik hoop van harte dat Max de beoogde 150 duizend leden binnenhaalt en wens de jonge ouderenomroep veel succes toe", zegt de oud-presentatrice van RTL Nieuws.

Slagter noemt Schrijver 'een gepassioneerde televisiemaker met een groot hart voor de wereld'. "Ik hoop van harte dat ze snel weer op de televisie te zien zal zijn in een programma dat volledig bij haar past."

Max & Loretta is vervangen door het middagmagazine Tijd voor Max, dat wordt gepresenteerd door Siebrand Niessen en Martine van Os.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen