Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verdachte Hudson-moorden gearresteerd

Shownieuws

De verdachte van de moord op de familieleden van actrice Jennifer Hudson is gearresteerd. William Balfour zat al in de cel sinds de lichamen waren gevonden.

(Novum/AP) - De verdachte van de moord op de moeder, broer en neef van actrice Jennifer Hudson is maandag gearresteerd. De 27-jarige William Balfour zat al in de cel, maar werd officieel nog niet als verdachte aangemerkt in de zaak.

Darnell Donerson (57) en Jason Hudson (29), de moeder en broer van Jennifer en Julia Hudson, werden op 24 oktober dood aangetroffen in het huis van Donerson in Chicago. Enkele dagen later werd het lichaam van Julian King, het 7-jarige zoontje van Julia, gevonden in een auto. Alle drie de slachtoffers waren doodgeschoten.

De 27-jarige Balfour werd toen de moorden werden ontdekt direct gearresteerd omdat hij de voorwaarden voor zijn vrijlating in een andere zaak had overtreden. De ex van Hudsons zus Julia zat zeven jaar in de gevangenis wegens poging tot moord en kwam in oktober niet opdagen op de verplicht gestelde agressietherapie. Sindsdien zat hij vast, maar officieel niet op verdenking van de moorden op de familieleden van de zangeres en Oscarwinnares.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen