Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ivana Trump dumpt vierde echtgenoot

Shownieuws

Ivana Trump is weer vrijgezel. Het oud-model, dat in april trouwde met de Italiaanse Rossano Rubicondi, heeft drie maanden geleden de scheiding aangevraagd.

(Novum/AP) - Ivana Trump is weer vrijgezel. Het oud-model, dat in april in het huwelijksbootje stapte met de Italiaanse ondernemer Rossano Rubicondi, vroeg na vijf maanden al de scheiding aan van haar vierde echtgenoot. Dat laat de schatrijke blondine maandag in een verklaring weten.

Oorzaak van de scheiding zijn de verschillende wensen voor de toekomst van het duo. "Rossano wil in Miami wonen en in Milaan werken", stelt de als Ivana Zelniekova geboren Trump. "Maar ik ben een New Yorker en mijn familie, vrienden en zaken zijn hier. Zoals het mooie liedje gaat: 'Que sera sera!'."

De 59-jarige Trump hield de scheiding drie maanden stil omdat ze de kansen van de 24 jaar jongere Rubicondo in de Italiaanse editie van het televisieprogramma Survivor niet in gevaar wilde brengen, zo laat ze weten. Rubicondo was deelnemer aan de show. Het stel was zes jaar samen voordat ze trouwden op het landgoed van Donald Trump, de ex van Ivana, in Palm Beach.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen