Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Slanke Ricky Lake raakte zestig kilo kwijt

Shownieuws

Ricky Lake is meer dan zestig kilo afgevallen. Ricky, die vanaf 1993 elf jaar lang The Ricky Lake Show presenteerde, gelooft niet dat ze ooit 120 kilo woog.

Ricky Lake is meer dan zestig kilo afgevallen. De voormalige presentatrice, die vanaf 1993 elf jaar lang The Ricky Lake Show presenteerde, kan zich amper nog voorstellen dat ze ooit meer dan 120 kilo woog. "Ik kan niet geloven dat ik mijn hele leven een dik persoon was", vertelde ze aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 40-jarige Lake heeft het naar eigen zeggen helemaal aan zichzelf te danken. "Er is geen geheim. Ik heb er hard voor gewerkt", vertelde ze. "Ik ben nu actief en let op wat ik eet." De moeder van twee jongens zegt veel baat te hebben gehad bij een maaltijdservice die verse en organische maaltijden serveert.

De brunette is niet zeker of ze haar slanke lichaam voor altijd zal houden. "Wanneer er iets ernstigs in mijn leven gebeurt, zou ik zo weer aan kunnen komen", liet ze weten. Lake, die erg blij is met haar slanke figuur, zegt in ieder geval dat ze zich tijdens de kerstdagen niet laat gaan.

Momenteel werkt Ricky aan een vervolg op haar vorig jaar uitgezonden documentaire 'The business of being born' waarin onder meer haar eigen bevalling onder water te zien was. In maart verschijnt haar boek, dat moet dienen als zwangerschapshandleiding.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen