Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Janke Dekker ook in 'Footloose'

Shownieuws

Janke Dekker heeft een rol in de musical 'Footloose'. De musicalster is aangetrokken als alternate van Marleen van der Loo, die een van de hoofdrollen speelt.

Janke Dekker heeft een rol bemachtigd in de musical 'Footloose'. Ze is aangetrokken als vervanger van Marleen van der Loo, die de rol van Vi Moore speelt. Dat heeft theaterproducent V&V Entertainment maandag bekendgemaakt.

Dekker, die maandag 45 jaar is geworden, vervangt Van der Loo wanneer nodig. Van der Loo en haar man Jeroen Phaff, die ook te zien is in 'Footloose', verwelkomden eind vorige maand dochter Liene Teuntje.

Dekker is momenteel te zien in de musical 'Kruistocht in spijkerbroek', gebaseerd op het boek van Thea Beckman. Eerder speelde Dekker, die is getrouwd met presentator Tom Egbers, rollen in musicals als 'Narnia', 'Mata Hari', 'Anatevka' en 'Carmen'.

'Footloose' gaat over een jongen die samen met zijn moeder in een klein dorpje komt te wonen waar de plaatselijke dominee moderne muziek en dans heeft verboden. De jongen, gespeeld door William Spaaij, gaat de strijd aan met de dominee en wordt smoorverliefd op zijn dochter, gespeeld door Kim-Lian van der Meij. De productie gaat op 1 februari in première in Theater aan de Parade in Den Bosch.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen