Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears viert verjaardag in Britse club

Shownieuws

Britney Spears heeft zondagavond in een Britse club haar verjaardag gevierd. Dat is te zien op een video die ze op haar website plaatste.

Britney Spears heeft zondagavond in een Britse club haar verjaardag gevierd. Dat blijkt uit een video die ze op haar website plaatste. Op de video is te zien hoe de volle club Britney toezingt, waarna zij de kaarsen van een grote taart uitblaast. Het feest viel samen met de lancering van haar nieuwste album 'Circus'. Dinsdag wordt de zangeres 27 jaar.

De popster verbleef in Europa voor een korte toer waarmee zij haar nieuwe album promootte. Zij trad op in diverse televisieprogramma's in Engeland, Frankrijk en Duitsland. Dinsdag is Spears te gast in de Amerikaanse ochtendshow Good Morning America.

Zondag werd in de Verenigde Staten, ter gelegenheid van de release van haar zesde album, de veelbesproken documentaire Britney: For the Record uitgezonden. Hierin vertelt zij openhartig over haar leven. In Nederland wordt de documentaire op 3 december op RTL 4 uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen