Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna en A-Rod tegelijk in Mexico-Stad

Shownieuws

Madonna en Alex Rodriguez waren afgelopen weekeinde tegelijk in Mexico-Stad. De superster trad op in stad, terwijl de honkballer een sportcentrum opende.

(Novum/AP) - Madonna en haar vermeende geliefde Alex Rodriguez waren afgelopen weekeinde tegelijk in Mexico-Stad. De superster gaf twee concerten in het kader van haar 'Sticky & sweet'-tournee in de Mexicaanse hoofdstad, terwijl de New York Yankees-speler zondag een sportcentrum voor kinderen opende.

Het is onduidelijk of de twee elkaar hebben ontmoet tijdens hun verblijf in de Mexicaanse metropool. Toen hem werd gevraagd wat hij ervan vond dat hij en Madonna tegelijk in Mexico-Stad waren, antwoordde de 33-jarige Rodriguez dat het 'heel goed' was, zonder er verder op in te gaan.

Woensdag zat A-Rod, zoals de honkballer liefkozend door zijn fans wordt genoemd, op de eerste rij bij het concert van de 50-jarige Queen of Pop in Miami. Donderdagmiddag zou hij, na een maaltijd met zijn ex-vrouw Cynthia en hun twee dochtertjes, naar Madonna zijn gegaan om Thanksgiving te vieren.

Alle ogen zijn gericht op de superster en de honkballer, over wie al maanden wordt gefluisterd dat ze een romance hebben. Madonna en Guy Ritchie kondigden in oktober hun scheiding aan na een huwelijk van 7,5 jaar. Een maand eerder liep het huwelijk van de honkbalspeler al op de klippen. Boze tongen beweren dat Madonna de reden zou zijn van de breuk tussen Rodriguez en diens vrouw.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen