Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna stevent af op record met toer

Shownieuws

Madonna breekt mogelijk een record met haar 'Sticky & sweet'-toer. De toer wordt mogelijk de meest succesvolle ooit voor een vrouwelijke artiest.

Madonna maakt grote kans met haar 'Sticky & sweet'-tournee een record te breken. Als de superster volgende maand in Brazilië haar laatste concert geeft, heeft ze naar schatting ruim 222 miljoen euro verdiend. Daarmee zou de toer de meest succesvolle ooit zijn voor een vrouwelijke artiest.

Het Noord-Amerikaanse deel van de toer, dat Madonna vorige week woensdag afrondde in Miami, heeft in totaal meer dan 72 miljoen euro in het laatje gebracht. Dat meldden verschillende Amerikaanse en Britse media maandag op basis van een verklaring van organisator Live Nation. In Europa verkocht de 50-jarige zangeres voor 91 miljoen euro aan kaartjes voor shows in augustus en september.

Madonna gaf op zaterdag en zondag concerten in Mexico City. Vanaf woensdag tot en met 21 december treedt ze op in Argentinië, Chili en Brazilië. Op 2 september gaf de Queen of Pop een concert in de Amsterdam Arena.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen