Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opnieuw kleine Bauer in schaatsshow

Shownieuws

Frans Bauer laat opnieuw een van zijn zoons deelnemen aan 'Kinderen dansen op het ijs'. De kunsten van Jan Bauer zijn op 27 december te zien op SBS 6.

Frans Bauer houdt zijn kinderen niet principieel uit de publiciteit. De immer vrolijke volkszanger laat net als vorig jaar een van zijn zoontjes deelnemen aan de benefietshow 'Kinderen dansen op het ijs'. Dat heeft SBS 6, die de eenmalige show op 27 december uitzendt, maandag bekendgemaakt.

Dit jaar is het niet Christiaan Bauer, de winnaar van de vorige editie, die de schaatsen onderbindt, maar zijn 6-jarige broertje Jan. Ook Maxim Froger, het zoontje van René en Natasja Froger, en Anna Hulzebosch, de dochter van schaatser Erik Hulzebosch, nemen deel aan de competitie. Zij nemen het op tegen drie andere schaatstalentjes.

Tijdens de uitzending nemen bekende Nederlanders plaats in een belpanel dat zoveel mogelijk tv-kijkers zal aansporen om donateur te worden van het Nelson Mandela Kinderfonds. Het fonds staat kansarme kinderen in Zuid-Afrika bij. Vorig jaar hadden na afloop van 'Kinderen dansen op het ijs' meer dan twaalfduizend nieuwe donateurs zich aangemeld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen