Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Giel Beelen voor vierde keer in Glazen Huis

Shownieuws

Giel Beelen neemt dit jaar voor de vierde keer plaats in het Glazen Huis voor de inzamelingsactie Serious Request. Dat werd maandagochtend bekendgemaakt.

Giel Beelen neemt dit jaar voor de vierde keer plaats in het Glazen Huis voor de inzamelingsactie Serious Request. Hij werd tijdens zijn ochtendprogramma op radiozender 3FM de studio uitgejaagd. Zijn sleutels, geld en telefoon werden afgenomen, waarna hij 24 uur als vluchteling door het leven moet.

Met de symbolische actie werd bekendgemaakt dat Beelen weer deelneemt aan de benefietactie. Vorige week werd op vergelijkbare wijze duidelijk dat Coen Swijnenberg een van de drie dj's is die van 19 tot en met 24 december verblijven in het Glazen Huis in Breda. Swijnenberg deed niet eerder mee aan de actie, waarbij drie dj's 24 per dag plaatjes draaien, zonder te eten.

De laatste dj die gaat logeren in het huis wordt binnenkort bekendgemaakt. De opbrengst van de verzoekplaatjes en andere georganiseerde acties komt ten goede aan het Rode Kruis, die het geld zal besteden aan vluchtelingenhulp.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen