Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw ziet kijkers 's nachts afhaken

Shownieuws

337 duizend mensen hebben zaterdag tussen 02.00 uur en 08.30 uur gekeken naar de marathonuitzending van Paul de Leeuw. Tot 02.00 uur keken 1,8 miljoen mensen.

Niet meer dan 337 duizend mensen hebben zaterdagnacht tussen 02.00 en 08.30 uur gekeken naar de marathonuitzending van Mooi! Weer De Leeuw. Tot 02.00 uur keken bijna 1,8 miljoen mensen naar de show, zo werd eerder al bekend. Reguliere uitzendingen van de show van Paul de Leeuw trekken gemiddeld meer dan anderhalf miljoen kijkers, met uitschieters van boven de twee miljoen.

Tijdens de show, die in totaal twaalf uur duurde, werden zoals gewoonlijk vele wensen van mensen uit het publiek vervuld, waaronder die van een man die graag de nasynchronisatie wilde verzorgen voor een Duitse pornofilm. Ook werd De Leeuw, die vijfentwintig jaar in het vak zit, door zijn redactie verrast met bezoekjes van zijn grote idolen, onder wie de Britse zangeres Adele en Elizabeth Hubbard, die het personage van Lucinda speelt in de Amerikaanse soapserie As the World Turns.

Ook waren Nederlandse artiesten als Ruth Jacott, Ilse DeLange, Mathilde Santing en Jamai te gast. Linda de Mol presenteerde samen met De Leeuw een eenmalige ontbijtshow. De presentator sloot de marathon af met zijn nummer 'Vlieg met me mee'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen