Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Podium HMH is te klein voor Kane

Shownieuws

Het podium van de Heineken Music Hall was zondag te klein voor Kane-frontman Dinand Woesthoff. Hij klom regelmatig op de speakerboxen.

Kane-frontman Dinand Woesthoff wist zondag van gekheid niet waar hij het moest zoeken tijdens zijn concert in de Heineken Music Hall. De energieke zanger betreurde het overduidelijk dat het podium van de Amsterdamse popzaal geen uitlopers heeft. Woesthoff klom regelmatig op de speakerboxen om zo toch iets dichter bij zijn fans te zijn.

Die fans waren geen moment stil te krijgen en zongen en dansten mee met de vele hits die de Haagse rockband ten gehore bracht. Het concert in de Heineken Music Hall was het laatste optreden van de 'Everything you want'-toer, vernoemd naar het gelijknamige album van de band. Kane gaf sinds eind oktober elf grote concerten in Nederland en België.

In het voorprogramma stond de kersverse band Stereo, die eind oktober tot stand kwam via de televisieshow Rock Nation. De euforie om voor zo veel mensen op te treden, stak het zestal zondag niet onder stoelen of banken. Zangeres Astrid bedankte het publiek voortdurend voor het getoonde enthousiasme.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen