Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Karige kerst voor kinderen Reese Witherspoon

Shownieuws

De kinderen van Reese Witherspoon en Ryan Philippe worden tijdens kerst niet overladen met cadeaus. Ze krijgen slechts één of twee cadeaus, vertelt hun moeder.

Dat hun ouders goedbetaalde acteurs zijn, betekent niet dat Ava (9) en Deacon (5) Philippe tijdens kerst worden overladen met cadeaus. Dat vertelt hun moeder Reese Witherspoon aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik ben daar best streng in", bekent ze. "Ik denk dat kinderen beter maar een paar dingen kunnen hebben die ze heel leuk vinden dan een overdaad aan spullen. Als ze maar één of twee dingen krijgen, dan waarderen ze het des te meer."

Ondanks de weinige cadeaus wordt kerst verder wel uitbundig gevierd in huize Witherspoon. De 32-jarige actrice kruipt daarbij zelf achter het fornuis. "Ik geniet heel erg van het koken", vertelt ze. Ook wordt het huis versierd, inclusief de Oscar die Witherspoon in 2006 won voor haar rol in 'Walk the line'. "Met kerst geven ze het beeldje een mutsje en een kleine sjaal. Omdat hij het anders koud krijgt."

Witherspoon kreeg Ava en Deacon met haar ex-man Ryan Philippe. Het acteursstel ging in 2006 uit elkaar na een huwelijk van zeven jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen