Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Henny Huisman beschermheer Nederland Positief

Shownieuws

Henny Huisman is gevraagd als beschermheer van de stichting Nederland Positief. "Ik voel me zeer vereerd", laat de presentator vrijdag weten aan Novum Nieuws.

Henny Huisman is gevraagd als beschermheer van de stichting Nederland Positief. "Ik voel me zeer vereerd", laat de presentator vrijdag weten aan Novum Nieuws. "Ik presenteer volgend jaar op 21 september een gala dat de stichting organiseert om het vijfjarig bestaan te vieren."

De 57-jarige Huisman is niet van plan om slechts als gezicht van de stichting te fungeren. "Ik wil graag een prijs in het leven roepen die niet alleen aan bekende Nederlanders voorbehouden is", vertelt hij. "Tijdens de gala-avond in september wil ik op die manier zowel bekende als onbekende Nederlanders, die een positieve bijdrage aan de samenleving hebben geleverd, in het zonnetje zetten."

De Korenslag-presentator is geen onbekende van de stichting Nederland Positief. Eind september ontving Huisman een Glamour Award uit handen van initiatiefnemer Christian Houkes 'omdat hij miljoenen kijkers wist te boeien met tv-programma's als de Soundmixshow en de Surprise Show'.

Zaterdag riep de stichting, die zich inzet voor een betere en positieve samenleving, voor de tweede keer op rij Frans Bauer uit tot positiefste Nederlander van het jaar. Van duizend ondervraagden vond 21 procent de volkszanger het meest positief. Erica Terpstra en prinses Máxima werden gedeeld tweede.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen