Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Freek Bartels bestormt hitlijst

Shownieuws

Freek Bartels, die Op Zoek naar Joseph won, komt maandag op de tweede plaats binnen in de Single Top 100. Hij doet dat met het nummer 'Laat je droom bestaan'.

Het Nederlandse publiek heeft Freek Bartels in de armen gesloten. De zanger, die vorige maand het Avro-programma Op Zoek naar Joseph won, komt maandag binnen op de tweede plaats in de Single Top 100 met het nummer 'Laat je droom bestaan'.

Bartels, die vanaf 22 november te zien is in 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat' in het Utrechtse Beatrix Theater, moet alleen in Jan Smit zijn meerdere erkennen. De Volendammer komt op de eerste plaats binnen met 'Als je lacht'. Guru Josh Project met 'Infinity 2008' volgt op de derde plaats, terwijl Beyoncé met 'If I were a boy' de vierde plek in de singlelijst bezet.

Ilse DeLange, die vorige week de Single Top 100 aanvoerde met 'So incredible', zakt naar de zesde plaats. In de Mega Album Top 100 stijgt ze echter naar de toppositie met het album 'Incredible'. Daarmee verdrijft ze Pink, die met haar 'Funhouse' naar de zevende plaats zakt. 'Wit licht' van Marco Borsato stijgt van drie naar twee.

Hoogste nieuwe binnenkomer in de Mega Album Top 100 is de Britse zanger Seal, die met 'Soul' op de veertiende plek staat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen