Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney en Justin vergezellen Madonna op podium

Shownieuws

Britney Spears en Justin Timberlake waren donderdag te gast tijdens het concert van Madonna in Los Angeles. Spears verscheen toen Madonna 'Human nature' zong.

Britney Spears en Justin Timberlake waren donderdagavond te gast tijdens het concert dat Madonna gaf in Los Angeles. Spears verscheen op het podium toen Madonna 'Human nature' zong. De opkrabbelende popprinses danste ingehouden naast de 50-jarige zangeres en zong mee met het nummer, dat draait om seksuele bevrijding.

Timberlake maakte zijn opwachting tijdens het nummer '4 minutes', een duet dat Madonna en hij in maart op single uitbrachten. Timberlake danste en zong heel wat energieker dan Spears. De ex-geliefden kwamen elkaar op het podium niet tegen.

Geruchten over gastoptredens van de twee artiesten waren eerder deze week al in de wereld geholpen door radio-dj Ryan Seacrest. De verschijning van Spears is geen verrassing te noemen. Zij had al haar medewerking verleend aan de 'Sticky and sweet'-tournee van Madonna door een videoclip op te nemen die tijdens 'Human nature' op grote schermen wordt vertoond.

Madonna begon in augustus met haar toer en deed tot en met eind september Europese steden aan als Amsterdam, Rome, Londen en Parijs. Sinds begin vorige maand reist ze door de Verenigde Staten, waar ze nog tot en met eind deze maand concerten geeft in onder meer Houston, Atlanta en Miami. In december geeft de popdiva nog elf concerten in Zuid-Amerika.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen