Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ellemieke Vermolen houdt geslacht baby geheim

Shownieuws

Ellemieke Vermolen vertelt in geuren en kleuren over haar vorderende zwangerschap. Het geslacht van haar baby houdt ze echter nog strikt geheim.

Ellemieke Vermolen is momenteel in de zevende maand van haar zwangerschap en al helemaal klaar voor de geboorte van haar eerste kindje. "Mijn hele leven staat in het teken van de komst van de baby", vertelt ze aan Novum Nieuws.

Hoewel de presentatrice in geuren en kleuren vertelt over haar zwangerschap, houdt ze het geslacht van de baby angstvallig geheim. "Ik weet wat het wordt, maar dat ga ik niet verklappen. Ik ben heel goed in het bewaren van geheimen", zegt ze lachend.

In september was de Nederlandse pers getuige van dat talent. In het grootste geheim trouwde de 32-jarige presentatrice toen op Ibiza met topkok Sergio Herman. Zelfs haar eigen moeder was van tevoren niet op de hoogte van de details van de trouwdag. "We hebben ook geen uitnodigingen verstuurd, de gasten kregen alleen een sms'je." Vermolen en Herman wensten geen pottenkijkers op hun huwelijksdag. "Het is zoiets intiems om elkaar zo'n belofte te geven, we wilden alleen met de mensen zijn om wie we veel geven."

Omdat de blondine destijds al enkele maanden zwanger was, kon de alcohol op de huwelijksdag niet rijkelijk vloeien. "Dat vond ik wel jammer. Dan zie ik iedereen lekker dansen en aan de cocktails en dan mis ik wel mijn drankje. Maar ik ben niet echt een zuipschuit. Ik heb op mijn bruiloft twee wijntjes gedronken en toen voelde ik het al."

Momenteel ligt Vermolen veelal op de bank, kijkend naar soapseries en programma's als Gooische Vrouwen en Mooi! Weer De Leeuw. Na haar bevalling wil ze echter snel weer aan het werk. "Ik zit op mijn plekje bij SBS 6 en daar blijf ik ook voorlopig", vertelt ze. "Met De 25 gaat het ontzettend goed en dat blijf ik doen. Na mijn zwangerschapsverlof ga ik gewoon weer beginnen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen