Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex Hugh Hefner verloofd met footballspeler

Shownieuws

Kendra Wilkinson heeft zich verloofd met American footballster Hank Baskett. De voormalige vriendin van Hugh Hefner trouwt in juni in de Playboy Mansion.

Kendra Wilkinson heeft zich verloofd met American footballster Hank Baskett. De voormalige vriendin van Playboy-baas Hugh Hefner trouwt in juni in de Playboy Mansion, zo laat haar ex weten in een verklaring aan het Amerikaanse tijdschrift People.

De 82-jarige Hefner is blij voor zijn 23-jarige ex, die zaterdag om haar hand zou zijn gevraagd door de speler van de Philadelphia Eagles. "Ze heeft iemand gevonden met wie ze de rest van haar leven wil delen", zegt hij. "Ik heb ze mijn zegen gegeven en ik zal haar tijdens een heel speciale huwelijksceremonie weggeven."

Wilkinson deelde vier jaar lang lief en leed met Hefner en zijn twee andere hoogblonde vriendinnen Holly Madison en Bridget Marquardt. Het wel en wee van het drietal en de Playboy-baas was wekelijks te volgen in de realitysoap The Girls Next Door. Ook Madison verbrak onlangs haar relatie met Hefner. Zij zou inmiddels iets moois hebben met illusionist Criss Angel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen