Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joop van den Ende komt met 'Mary Poppins'

Shownieuws

Mary Poppins wordt de nieuwe productie van Joop van den Ende in het Fortis Circustheater in Scheveningen. De musical moet volgend jaar in première gaan.

Een musical over Mary Poppins wordt de nieuwe productie van Joop van den Ende Theaterproducties in het Circustheater in Scheveningen. De musical moet volgend jaar in première gaan, zo werd vrijdag bekendgemaakt.

Wie de hoofdrollen gaan spelen in de musical over de Britse nanny, is nog niet bekend. De audities starten volgende maand.

Drie maanden geleden liet actrice Céline Purcell zich al ontvallen dat ze geïnteresseerd is in de rol van de supernanny, die aan een paraplu uit de lucht komt zweven om op de kinderen van de rijke bankier Banks te passen. "Er gaan geruchten dat Mary Poppins zou komen", vertelde ze toen. "Daar zou ik zeker auditie voor doen, ik wil wel een keertje vliegen."

De filmversie van 'Mary Poppins' uit 1964 was goed voor vijf Oscars, waaronder een voor hoofdrolspeelster Julie Andrews. De musical, die al in Londen en New York op de planken is gebracht, werd bekroond met twee Oliver Awards en een Tony Award.

In Scheveningen is momenteel nog de musical 'Tarzan' te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen