Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw seizoen voor Zesde Zintuig

Shownieuws

'Het zesde zintuig: plaats delict' komt volgend voorjaar weer op de buis. Finalisten van vorige seizoenen beantwoorden vragen van nabestaanden.

'Het zesde zintuig: plaats delict' komt volgend voorjaar weer op de buis. In tegenstelling tot de eerste drie seizoenen van de paranormale realityshow, vindt geen competitie plaats tussen de participerende mediums. De beste paragnosten van de eerdere seizoenen slaan de handen ineen om nijpende vragen van nabestaanden van moordslachtoffers te beantwoorden. Dat heeft RTL 4 donderdag bekendgemaakt.

Onder anderen finalisten Tessa, Petra en Ingomar verlenen hun medewerking aan het programma, dat net als vorig seizoen wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Ook Peter van der Hurk, die vorige maand werd uitgeroepen tot winnaar van de laatste editie van 'Het zesde zintuig: plaats delict', is van de partij.

Het programma was onder de naam 'Op zoek naar het zesde zintuig' begin vorig jaar voor het eerst te zien bij de KRO. Het verhuisde vervolgens naar RTL 4, dat inmiddels twee seizoenen heeft uitgezonden van de show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen