Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dance4Life 2008 levert ruim zes ton op

Shownieuws

Scholieren hebben ruim 407 duizend euro opgehaald voor Stop Aids Now. Het ministerie van Buitenlandse Zaken vult dit bedrag aan tot ruim zes ton.

Tienduizend middelbare scholieren hebben de afgelopen maanden ruim 407 duizend euro opgehaald voor de stichting Stop Aids Now. Dat werd zaterdag bekendgemaakt tijdens het Dance4Life Event in de Jaarbeurs in Utrecht. Ambassadeur Paul Bekkers van de stichting deelde mee dat het ministerie van Buitenlandse Zaken dit bedrag aanvult met tweehonderdduizend euro, wat de totale opbrengst op ruim zes ton brengt.

De scholieren, die elk ten minste vijftig euro hebben ingezameld voor de projecten van Stop Aids Now, kwamen zaterdag bijeen in Utrecht om het scholenproject Schools4life dansend af te sluiten. Tijdens het feest, dat werd gepresenteerd door Giel Beelen en Miljuschka Witzenhausen, traden onder anderen EliZe, Tiësto en Lange Frans en Baas B op.

Wereldwijd dansten op dezelfde dag tienduizenden jongeren op evenementen van Dance4Life in landen als Mexico, Rusland en Zuid-Afrika. Via een satellietverbinding werden de jongeren met elkaar verbonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen