Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Krezip-lid heeft gestolen gouden platen terug

Shownieuws

Krezip-lid Annelies Kuijsters heeft twee van haar gestolen gouden platen terug. "Toen we in 013 optraden, kwamen twee mensen backstage met de vondst."

Krezip-toetseniste Annelies Kuijsters heeft twee van haar vier gestolen gouden platen terug. "Toen we in 013 in Tilburg optraden, kwamen twee mensen backstage met de vondst", schrijft de muzikante op de website van de band. Het duo beweert de platen in de bosjes in Tilburg te hebben gevonden.

Vier maanden geleden werden de gouden en platina awards tijdens een inbraak gestolen uit de woning van Kuijsters. Ze plaatste daarop een oproep op de site van de band in een poging haar prijzen terug te krijgen. Kuijsters had nooit verwacht dat ze de platen ooit nog terug zou zien. "Ik was dus ook helemaal perplex", schrijft ze. "De platen zijn natuurlijk wat beschadigd, maar dat ziet er wel stoer uit."

Kuijsters hoopt dat fans blijven zoeken naar de overige twee prijzen. "Zie je iets geks glinsteren in de bosjes, kijk dan even drie keer goed", zegt ze.

Vorige maand kondigde Krezip aan na bijna twaalf jaar uit elkaar te gaan. De carrière wordt afgesloten met een best-of-cd en een clubtoer, die onlangs van start ging in Nijmegen. Als afsluiter volgen op 26 en 27 juni twee afscheidsconcerten in de Amsterdamse Heineken Music Hall.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen