Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney maakt zich op voor Britse X Factor

Shownieuws

Britney Spears heeft zaterdag een optreden in de Britse X Factor op de agenda staan. "We maken er een echt circus van", vertelt de X Factor-choreograaf aan BBC.

Britney Spears heeft na optredens in televisieshows in Duitsland en Frankrijk zaterdagavond een optreden in de Britse X Factor op de agenda staan. "Haar album heet 'Circus', dus we maken er een echt circus van", vertelt X Factor-choreograaf Brian Friedman aan BBC News. "Ik zou niet gek opkijken als er olifanten bij zijn." Friedman werkte eerder samen met de popster aan verschillende tournees en videoclips van de zangeres.

In tegenstelling tot sterren als Mariah Carey en de leden van Take That neemt Spears niet de rol van coach op zich in de show, die wekelijks door miljoenen Britten wordt gevolgd. De laatste vijf finalisten in het programma met jurylid Simon Cowell zingen hits van de zangeres als 'Baby one more time', 'Toxic' en 'I'm not a girl, not yet a woman'.

Boze tongen beweren dat de finalisten, de juryleden en de crew geen contact mogen maken met Spears. Ze zou een team van ruim veertig medewerkers in haar kielzog hebben die haar compleet afschermen van de buitenwereld. De finalisten mogen naar verluidt ook niet vanuit de coulissen kijken naar het optreden van de popster en niet met haar op de foto.

Naast Spears zingt Miley Cyrus haar nieuwste single '7 Things' in de populaire talentenjacht, die zaterdagavond live wordt uitgezonden door de Britse zender ITV.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen