Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Simon Cowell geeft ex geld mee'

Shownieuws

Simon Cowell heeft zijn ex-vriendin niet met lege handen laten vertrekken. Als afscheidscadeau verraste het American Idol-jurylid zijn ex met een villa.

American Idol-jurylid Simon Cowell heeft zijn ex-vriendin Terri Seymour een genereus afscheidscadeau meegegeven. Hun relatie liep zes weken geleden op de klippen. De steenrijke Cowell gaf zijn ex een villa in Beverly Hills ter waarde van 3,6 miljoen. Alsof dit nog niet genoeg was kreeg Seymour 3,9 miljoen aan zakgeld mee, meldt het Amerikaanse tijdschrift Life and Style.

Vorige week werd bekend dat de 34-jarige Seymour na zes jaar een punt heeft gezet achter haar relatie met Cowell, die een geschat vermogen van ruim honderd miljoen euro bezit. Seymour verbrak de relatie omdat zij graag kinderen wil en Cowell die wens niet met haar deelt.

Cowell, die momenteel in de jury zit van de Britse versie van X-Factor, is nog altijd bevriend met Seymour. "In een relatie moet je altijd eerlijk zijn", vertelde de 48-jarige Cowell woensdag aan Fox News. "Ik heb nooit gezegd dat ik een kind of een huwelijk wil. Zo ben ik. Zij wil iets anders met haar leven en daar heb ik alle respect voor."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen