Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Film Guy Ritchie geplaagd door tegenslagen'

Shownieuws

De opnamen van 'Sherlock Holmes' van Guy Ritchie worden geplaagd door tegenslagen. Zo ontplofte vrijdag een tankwagen op de set, meldt The Sun.

Guy Ritchie maakt niet alleen roerige tijden door in zijn privéleven. De opnamen van zijn nieuwe film 'Sherlock Holmes' worden geplaagd door tegenslagen. "De crew maakt al grappen over de vloek van Sherlock Holmes", vertelt een bron in de Britse krant The Sun.

Vrijdag vond een explosie plaats op de set van de film, waarin Robert Downey Jr. en Jude Law de hoofdrollen spelen. De acteurs moesten de set ontvluchten toen een tankwagen ontplofte. De opnamen moesten naar verluidt twee uur worden stilgelegd.

Eerder werd Downey Jr. per ongeluk bewusteloos geslagen door co-ster en spierbundel Robert Maillet. De 43-jarige acteur, die de beroemde detective speelt in de film van Ritchie, werd op zijn mond geraakt en had zes hechtingen nodig.

Vorige maand kondigden de 40-jarige Britse regisseur en de tien jaar oudere Madonna aan dat hun huwelijk voorbij is. Het stel, dat 7,5 jaar samen was, heeft twee kinderen: biologische zoon Rocco (8) en de geadopteerde David (3). De Queen of Pop zou inmiddels nieuw geluk hebben gevonden bij New York Yankees-speler Alex Rodriguez.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen